ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Midnights – билетът на Тейлър Суифт към свръхуспеха

Тейлър Суифт Миднайтс

По данни на The Guardian, Midnights на Тейлър Суифт безпроблемно успя да покори всички Топ 10 позиции в класацията на Billboard Hot 100, превръщайки я в първия изпълнител в света, постигнал такъв грандиозен успех.

Да припомним, че въпросната класацията отразява относителната седмична популярност на музикалните творби в САЩ и по света. Единственият друг изпълнител, бил толкова близо до подобряването на този рекорд, е канадският рапър Дрейк, който през септември 2021-а запълни девет от десетте позиции в Топ 10.

Midnights излезе на 21-ри октомври в две издания: стандартно, съдържащо 13 песни, и луксозно, с цели 20 парчета. Дебютът му бе един от най-силните в последните седем години, привличайки огромно внимание и рекорден брой продажби. Наред с това от Billboard съобщиха, че до този момент изпълнителката на Bejeweled сега се изравнява с Барбара Стрейзънд, държаща все още рекорда за музикантката с най-много албуми, достигнали номер едно.

Любопитно е да се спомене, че още в деня на издаването си Midnights промени и историята на шведския Spotify за най-много стриймвания на албум за ден. Ето защо Midnights не само се превърна в най-продавания музикален албум за тази година – 1 милион продадени копия само за една седмица, но и тепърва се очаква, че чрез него Тейлър ще покори нови върхове и висини в музикалната индустрия.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *