ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Бойко Борисов обеща защита на всеки арестуван кмет от ГЕРБ

Бойко Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново отправи критики към работата на правителството. На среща във Враца с членове и симпатизанти на партията Борисов се противопостави на призивите за оставка на кабинета.

В отговор на призиви за оставка на правителството от членове и симпатизанти на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов заяви:

„От оставките никога не се е случило нещо по-добро за държавата. Една година нито една система не стана по-добра, пълен застой. Култура, образование и инфраструктура да не говорим. Няма човек, който да може да каже, че Кирил Петков се справя добре“.

Бойко Борисов прогнозира, че ще бъдат атакувани и кметове от ГЕРБ.

„Искам да знаете кметовете, при всеки арестуван кмет ще отиде депутат, ще отидат адвокати и накрая ще отиде и народът“, заяви Борисов.

"Вече съм спокоен. Първо си мислех, че целта съм аз, но сега разбрах – целта сте вие, партия ГЕРБ. Преливаха си електорат на базата на парите. Когато стартира ГЕРБ, той беше създаден, за да се противопостави на БСП. Това беше опонент. Препоръката ми е да се държите заедно. И без петел се съмва – като си в ареста, по-трудно, но съмва. Вие показахте, че капитаните и редовите членове могат да се самоорганизират. Това видяха те – видяха жива, яростна съпротива пред ареста. Някои казват, че тези управляващите били аматьори. Не е така. Там има няколко човека, които се имат за елитарни, а всички останали сме плебс'', коментира Борисов.

По думите му в техните глави се върти това, че "са дошли да ни оправят".

"Те не само са брутални, а извратени. И от това най-много ще патим. Никому неизвестени, използвайки конюктура, са способни на всичко. Така е станал Хитлер, така и Сталин. Те ще дойдат за вас, един по един. При всеки арестуван кмет ще отидат депутати, адвокати, а накрая и народът", уточни Борисов. 

Той поясни, че в момента е пълен застой.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *