ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

“Български пощи” призовават пенсионерите да не се струпват в клоновете в ранните часове

"Български пощи" ще се опитат със съкращения и реформи да влязат в крак с времето.

Главният изпълнителен директор на „Български пощи“ Богдан Теофанидис призова възрастните хора да не се струпват в пощенските клонове в ранните часове, за да получат пенсиите си. Той направи проверка в няколко пощенски клона, където разговаря със служителите и с възрастни хора.

"Още веднъж призоваваме хората за две неща: едното е – по възможност да избягват сутрешните часове, за да няма струпвания и да не се чака на опашка, и второто – напомняме, че пенсиите се изплащат по постоянен адрес и този месец", посочи шефът на "Български пощи".

Първият ден от началото на раздаването на възрастните хора по гишетата в пощата опашки няма, установи репортерска проверка. Заради хакерската атака, която се случи преди месец, не всички услуги, предлагани от пощите, са възстановени напълно, затова и този месец средствата на възрастните хора ще се раздават само в пощенските станции по местоживеене и ще се изплащат по ведомост.

Пенсионерите, получаващи пенсиите си по банков път, ще ги получат по банкова сметка и за тях промяна няма, обясни Марина Пелова – касиер в Софийската централна поща.

Междувременно Теофанидис увери, че правят всичко по силите си пощите да заработят на пълен капацитет възможно най-скоро.

Заради хакерска атака в системите на "Български пощи" пенсиите се изплащат единствено по настоящ адрес. Именно заради нея останалите пощенски услуги са недостъпни, а ръководството на пощите бе сменено.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *