ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Ден на отворените врати в президентството

президентство вход сграда фасада

Днес администрацията на президента ще отвори врати за гражданите, които искат да се запознаят с работата на институцията.

В 10.00 часа държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова ще приемат в кабинетите си първите гости в рамките на Деня на отворените врати на президентската институция. До 16.00 часа посетителите ще имат възможност да разгледат сградата и да видят униформи на Националната гвардейска част, знамена светини на Българската армия, както и изложба със снимки, посветени на българските военнослужещи, на фотографа Вяра Йовева.

Гостите ще могат да видят и ордените, които държавният глава връчва, както и подаръци получени при негови визити.

Президентската администрация отваря вратите си за граждани за първи път от 1 ноември 2019 година.

В 14.00 часа държавният глава ще посети Велико Търново, където ще участва във военния ритуал по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия. Президентът и върховен главнокомандващ ще приеме почетния строй, след което ще произнесе слово. Представителни части на Българската армия ще преминат в тържествен марш, след което държавният глава ще разгледа дейността на катедрите от Националния военен университет „Васил Левски“, която ще бъде представена в парк „Майка България“.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *