ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Депутатите ще обсъждат Правилника за организацията на 48-ото НС

Народно събрание

Днес, 31 октомври, ще заседава Временната комисия за изработване на проект за Правилник за организацията и дейността на Народното събрание. В интернет страницата на парламента се посочва, че заседанието е насрочено за 14:00 часа в зала "Запад" на парламента.

Депутатите ще обсъждат доклад, посветен на Правилника за организацията и дейността на 48-ото Народно събрание. Временната комисия за изработването му бе създадена на 25 октомври на паритетен принцип. За председател на комисията бе избран Христо Гаджев от ГЕРБ-СДС. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова заяви, че на председателския съвет е постигната договореност действащият правилник на 47-ото Народно събрание да претърпи изключително малко промени.

За членове на комисията бяха избрани Росен Желязков от ГЕРБ-СДС, Никола Минчев и Мирослав Иванов от "Продължаваме промяната", Хамид Хамид и Йордан Цонев от ДПС, Петър Петров и Цвета Рангелова от "Възраждане", Явор Божанков и Мая Димитрова от "БСП за България", Надежда Йорданова и Людмила Илиева от "Демократична България" и Надежда Самарджиева и Александър Николов от "Български възход".

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *