ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Има по-качествен председател, който не е обвързан с “Мултигруп“

Венко Сабрутев

"Партия "Продължаваме промяната“ ще направи всичко възможно, за да се стигне до стабилност в държавата", това заяви в интервю за БНТ Венко Сабрутев. Той коментира, че са очаквали "Демократична България" да издигнат свой кандидат за председател на Народното събрание и че левият избирател едва ли ще бъде доволен от "червената" подкрепа за Вежди Рашидов. Според него е могло парламентът да има много по-качествен председател на парламента, който не е бил обвързан с "Мултигруп“ и не бил в близки отношения с Цветан Василев.

"Вие наистина ли мислите, че Вежди Рашидов ще ръководи Народното събрание? Наистина ли мислите, че той "назначи" извънредното заседание на парламента утре (25 октомври – бел. ред.)? Видяхме ясно още в деня на избора му, че Делян Пеевски и народни представители от ГЕРБ започнаха да му казаха какво да прави. Ние имаме управление на ГЕРБ и ДПС", заяви депутатът от ПП.

"Ние от "Продължаваме промяната“ ясно казахме на изборите и няма да излъжем нашите гласоподаватели, че няма да застанем зад ГЕРБ и ДПС. БСП решиха да го направят, а историята показва, че всяка една партия, която се е докоснала до тези токсични партии, е платила своята цена. Едва ли левият гласоподавател е останал щастлив от това, че БСП подкрепи ГЕРБ и ДПС", допълни той.

Според него твърдението, че ако депутатите на БСП не бяха гласували за Вежди Рашидов, днес парламентът още щеше да е без  председател, изобщо не е вярно.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *