ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Кметът, даващ хилядарка за брак – кандидат на „Български възход“

Мустафа Брахимбашев

„Български възход“ регистрира листите си за предстоящите избори в Смолян, Пазарджик и Стара Загора.

„Демографската криза и обезлюдяването са най-тежкият проблем за Смолянски регион, затова предизборните приоритети са насочени към политики за младите хора“, коментира Мустафа Брахимбашев – кандидат за депутат партията на Стефан Янев в листата от Смолян.

Брахимбашев обяви, че акцент в програмата им е разработване на политики на регионите, при които ще се отчита спецификата на всеки район. Кандидатът за депутат посочи като своя лична кауза приемането на предложението всяко кметство да има самостоятелен бюджет и възможност да кандидатства по европейски програми. 

Мустафа Брахимбашев се прочу като кмета на Чепинци, който дава по 1000 лева на семейство, подписало брак в родопското село.

Листата на коалицията „Български възход“ в 22-ри МИР – Смолян се оглавява от Михаел Кисьов – футболист от „Родопа“, а на четвърто място в нея е именно кметът на рудоземското село Чепинци. На второ е Милена Пенчева, на трето – Фейзи Пътов, а на пето – Милена Лазарова.

В Районната избирателна комисия в Пазарджик "Български възход" регистрира листа, в която са включени 12 души – Благо Солов, Виктор Кантарджиев, Метин Аликов, Иван Шопов, Владимир Десподски, Соня Мишева, Костадин Златев, Никола Дудеков, Мариана Атанасова, Кръстина Кузева, Владимир Наков, Николай Бозев.

В 27-и МИР – Стара Загора коалицията регистрира 13 кандидати за народни представители. Начело на листата е Николай Благоев, следван от Любов Авджиева, Румяна Присадашка, Христо Ковачев, Камелия Стаматова-Йовчева, Албена Стоянова, Радостина Тонева, Елена Стойнова, Иван Йовчев, Данислав Дончев, Александър Тодоров, Панайот Донев, Минчо Ковачев.

Борислава Кирилова

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *