ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Министър Зарков се срещна със служителите в затворите

Над два часа министър Крум Зарков и ресорният заместник- министър Мария Павлова разговаряха с представители на Синдиката на служителите на затворите в България (ССЗБ).

Преминаването от 24-часов на 12-часов сменен режим на работа на надзорно-охранителния състав в местата за лишаване от свобода бе основна тема на среща в Министерството на правосъдието днес, съобщават от ведомството.

Над два часа министър Крум Зарков и ресорният заместник- министър Мария Павлова разговаряха с представители на Синдиката на служителите на затворите в България (ССЗБ).

На срещата присъстваха заместник-главният директор на ГД „Изпълнение на наказанията“ старши комисар Цветан Цветков и комисар Надя Радковска, началник на отдел „Международно сътрудничество и обучение на персонала“.

Преминаването от един режим на работа в друг се осъществява плавно и поетапно. За реорганизацията по места няма срок, преди това се провеждат разговори с различните затвори за готовността на състава, категоричен бе министър Зарков.

Той и екипът му редовно са на посещения в местата за лишаване от свобода, където се разговаря със служителите на място. Представителите на ръководството на ССЗБ и на териториални структури на организацията в страната потвърдиха заявеното намерение за провеждане на протест.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *