ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

„Ние идваме!“: Нова „Коалиция Мултигруп“ оглави парламента

"Мутри вън!"

Безсилието на Народното събрание даде възможност демократичните промени да бъдат заместени отново от лобистки договорки. В тях влязоха съдружниците в режима на Борисов – ДПС и ГЕРБ, представителите на политиката на президента Радев от партия „Български възход“ и „миролюбците“ на Путин от БСП. Преди години това би се наричало „Коалиция Мултигруп“.

Това заявяват в своя позиция до медиите от гражданското движение „Ние идваме!“.

"Начело на Народното събрание е човек без подготовка и квалификация, с единственото предимство, че е най-възрастен. Същият човек се гордееше с приятелството си с Илия Павлов, в нетрезво състояние посегна на полицай, подхвърли 20 лв., за да запуши устата на творец, заплаши журналист, а когато българският народ въстана, заяви: „Сметката за протеста – разходите за охрана, за медицинска помощ, за чистенето, изваждането на павета, трябва да бъде изпратена на организаторите на демонстрациите, а „Безотговорното трио“ да бъде дадено на съд“. Това твърди съпартиецът на Фандъкова, която съсипа жълтите павета и демонстрира разбиране, подобно на Гешев, за отдаване на съд на мирни демонстранти. Такива като Рашидов са искрени само, когато трябва да спасят парите си от КТБ", посочват от „Ние идваме!“.

"Такова решение на Народното събрание е по-безотговорно към българските граждани от липсата на председател на парламента. Надяваме се всички, които бяха срещу този избор, вече да си дават сметка какво се очаква от тях и какво се налага да правим заедно", смятат от движението.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *