ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Николай Събев се оттегля от политиката

Николай Събев мин. на транспорта

Шефът на „Еконт“ Николай Събев, който бе министър на транспорта в правителството на Кирил Петков, се отказва от депутатското си място в новия парламент. Той беше водач на листата на "Продължаваме промяната" в Русе и получи място в 48-ото Народно събрание.

От пресцентъра на ПП разпространиха негово изявление, в което обяснява мотивите си да се откаже от парламента. 

"Преди година и половина се включих в един ентусиазиран отбор от млади хора защото вярвам, че България трябва и може да се промени. Исках да покажа, че и моето поколение, и хората, които са изградили силен и успешен бизнес, трябва да са част от изграждането на една нова България. Днес виждам, че "Продължаваме промяната" е спечелила сърцата на много българи и съм сигурен, че това, което започнахме тогава, вече е кауза на голяма част от обществото. Политическият start-up вече е утвърдена партия, и аз съм спокоен за бъдещето й", пише Николай Събев.

"Никога не съм искал да бъда професионален политик, и сега смятам, че ще съм полезен в подобряването на бизнес средата повече, отколкото бих бил на политическата сцена. Оставам част от отбора и съм насреща да помагам.

Продължаваме промяната!", завършва той писмото си.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *