ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Ограбеният инкасо автомобил се е отварял само отвътре

инкасо

Възможно ли е вътрешен човек да е в основата на обира на инкасо автомобила вчера? Такъв въпрос възниква след като говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова разкри, че автомобилът с парите се е отварял само отвътре. Имало е двама служители. Единият е шофирал, а другият е трябвало да зарежда касетите в банкоматите. Колата е можело да се отваря само отвътре”, заяви Петрова.

Засега разследването не е изяснило това предположение. Установено е вече, че от обрания инкасо автомобил в София е открадната 7-цифрена сума. Все още не е ясно кои са извършителите на грабежа. По последна информация нападателите са четирима. Били са въоръжени и маскирани. Те са избягали с кола с фалшиви украински номера. По-късно два опожарени автомобила бяха открити край Околовръстното шосе в квартал „Кръстова вада”. Според прокуратурата колите са на извършителите. Иззети са видеозаписи.

„Това, което знаем, е, че вчера рано сутринта извършителите са се придвижили с два джипа до търговския център на Околовръстното шосе в София. Изчакали са идването на инкасо автомобила. Те очевидно са знаели, че колата ще бъде там. След това инкасо автомобила е пристигнал, като в него са превозвани касети с банкноти с различен номинал, предназначени за банкоматите на различни банки. Имало е двама служители. Единият е шофирал, а другият е трябвало да зарежда касетите в банкоматите. Колата е можело да се отваря само отвътре”, заяви Петрова.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *