ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Президентът награди шефа на пожарната на прощаване

награда

Главен комисар Николай Николов, директор на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ днес беше награден от държавния глава Румен Радев с почетния знак на президента за изключителни заслуги по време на дългогодишната си и отговорна служба в системата, за неговия професионализъм и всеотдайност. Аз имам честта да познавам главен комисар Николай Николов, още докато бях командир на ВВС и от съвместната ни работа винаги съм се възхищавал от неговия висок професионализъм, иновативност, организаторски и лидерски качества, заяви Радев.

Признанието, което получавам днес, е най-вече заради работата на моите колеги. Няма как един ръководител на такава голяма структура да получи такива добри думи, ако неговите момчета и момичета не са винаги на място, каза главен комисар Николов.

Президентът Радев и Николов откриха днес бюст-паметник на изтъкнатия командир на Столичната пожарна служба Юрий Захарчук. Главен комисар Николов посочи, че 42 години от живота му са минали в  системата на пожарната безопасност и защитата на населението. Днес е последният му ден на тази длъжност и той уточни, че неговият заместник трябва да бъде обявен от министъра на вътрешните работи.

Николов добави, че ще продължи да работи с цел да допринесе за трансформацията на страната, свързана с адаптиране на проблемите към климата за намаляване на риска от бедствия.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *