ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

“Продължаваме промяната” подаде сигнал в ДАНС срещу БАБХ

"Днес от "Продължаваме промяната"  подаваме сигнал в ДАНС срещу Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ). Това каза във видеообръщение, публикувано във Фейсбук страницата на ПП, съпредседателят на партията Кирил Петков. "Както знаем, "златната лаборатория" на задкулисието, която години наред прекарваше отровни плодове и зеленчуци в Европейския съюз, обжалва своите дела да бъде изкарана оттам и по някаква случайност служител на БАБХ решава, че няма да плати своите такси и по този начин опропастява на трета инстанция това дело", заяви Петков.

"Задкулисието има своите пипала навсякъде, но ние ще стоим и ще осветляваме всеки служител на държавната администрация, който защитава частните интереси на задкулисието, вместо да защитава интересите на гражданите", посочи още съпредседателят на ПП.

Части от ГКПП "Капитан Андреево" са вече обявени за стратегически обект от значение за националната сигурност с решение на служебното правителството. Според това решение ДАНС проверява предварителния допуск на всеки, който може да влиза в помещенията и упражнява специфична защита, включително информационна и физическа.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *