ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

“Продължаваме промяната“ поиска оставката на Вежди Рашидов

Парламент вот на недоверие към кабинета на Кирил Петков  Иво Атанасов

От "Продължаваме промяната" поискаха оставката на председателя на Народното събрание Вежди Рашидов. Причината е назначаването на нов секретар на парламента.

"Смятах, че след "кърджалийското чудо" сме стигнали дъното. За Стефания Караславова има три одиторски доклада. Взимала е допълнително материално стимулиране (ДМС) по 20 000 лв. и единственият критерий е бил вярност към ГЕРБ. Единственият изход е вашата оставка", обяви Иво Атанасов от "Продължаваме промяната".

По отношение на одиторските доклади той обясни, че става дума за сключване на договори с Община Велинград, за ремонт на т. нар. партиен дом, при които има разпределяне на ДМС – по 20 000 лв. на месец, които Караславова е получавала

Депутатът от ПП заяви, че е много разочарован от Вежди Рашидов като администратор, защото е назначил Караславова за секретар, без да прочете досието ѝ. "Или сте подведен, или сте оставили Деси Атанасова да се вихри в администрацията", постави окончателната диагноза Иво Атанасов.

Маноил Манев от ГЕРБ-СДС контрира Атанасов с думите, че "просто иска да взриви залата". И допълни, че в момента е важно да има разбирателство, защото обратното не помагало на никого.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *