ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Според прокуратурата, арестът на Севдлина Арнаудова е законен!

Севдалина Арнаудова

Изненадващ обрат по делото за ареста на ПР-а на бившия премиер Бойко Борисов Севдалина Арнаудова- прокуратурата подкрепи МВР и застана на позицията на министерството, че ареста на Арнаудава е законен. Това става ясно от протокола по делото, качен в деловодството на Административния съд – София-град (АССГ). „Смятам, че касационната жалба е основателна и доказана и ви моля тя да бъде уважена“, е позицията на прокурора Милен Ютеров, видно от протокола.

Административен съд София-град е втора инстанция в процеса, заведен от Арнаудова срещу заповедта на МВР за нейното задържане. През март Севдалина Арнаудова бе арестувана заедно с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и бившия финансов министър Владислав Горанов.

И тримата заведоха дела пред Софийския районен съд, а заповедите за задържането им бяха обявени за незаконни. На втора инстанция мина и заповедта на Борисов, като тя бе окончателно обявена за незаконна. За тази на Арнаудова Софийският районен съд  отсъжда, че е незаконна, но след обжалване от страна на МВР, тя стигна до Административния съд.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *