ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

В предизборната кампания искат да извлекат ползи на наш гръб

Министерски съвет Гълъб Донев

"Както всички забелязваме предизборната кампания започна далеч преди официалния й старт. За съжаление има фактори, които възприемат служебното правителство като противник в тази кампания или по-точно – искат да извлекат съмнителни политически ползи на наш гръб."

Това обяви в началото на редовното заседание на Министерския съвет служебният министър-председател Гълъб Донев.

"Искам да припомня, че служебното правителство няма да участва в изборите и заради това е логично партиите и коалициите да потъряст опоненти другаде" – подчерта Донев.

Той призова колегите си да запазят спокойствие и самообладание, въпреки че нерядко имат основания да отговорят на неверните или обидни твърдения. Гълъб Донев добави, че първостепенната задача на служебния кабинет е да решава проблемите на милионите български граждани, а не да влизат в дискусия с тези хора, които са ги създали.

"Ще продължим да работим организирано и упорито, като преодоляваме реалните, а не измислените трудности. По Конституция и по съвест наша отговорност е да осигурим подготовката на честни и свободни избори. Това правим и ще правим безкомпромисно" – завърши служебният премиер.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *