ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Всеки ден слушаме лъжите на ГЕРБ, как да се коалираме с тях?

Венко Сабрутев

Добрите цени за газа са очаквани и щяха да дойдат много по-рано, ако служебното правителство си беше свършило работата и беше намерило слотове, за да се разтоварят седемте кораба с втечнен газ, които ние осигурихме. Другата опорка на Делян Добрев и ГЕРБ, че сме купували по-скъп газ от Русия чрез прекупвачи също рухна. Двете дружетсва, за които говори г-н Добрев, са под санкциите на Москва и няма как да купуват руски газ. Лично Владимир Путин е разписал, че двете дружества са санкционирани. Другият мит на г-н Добрев е за цената на газа, но и там стана ясно, че явно калкулаторът не му работи. 

Това заяви пред БТВ избраният за депутат в 48-ото Народно събрание от "Продължаваме промяната" Венко Сабрутев. 

"Аз не мога да разбера как доклад, който касае държавната сигурност и енергетика, може да бъде размахван от г-н Добрев по всички телевизионни студиа. Ясно разобличихме лъжите, че сме купували газ от Русия. Цената на газа пада, защото в микса вече влиза газа от интерконектора с Гърция. ГЕРБ 12 години не направи нищо за този интерконектор, а правителството на Кирил Петков го построи за рекордно кратки срокове. ГЕРБ построиха за рекордни срокове четири пъти по-дългия от интерконектора "Турски поток", защото там има корупция", категоричен бе той. 

"ПП иска стабилно управление. Ще видим дали ще се стигне до втория мандат. Избирателите гласуваха и поставиха ГЕРБ на първо място. Тяхна е отговорността да съставят правителство, но ГЕРБ е токсична партия и никой не иска да се коалира с тях, така че трудно ще формират стабилно управление. Ето виждате лъжите на г-н Борисов, на г-н Добрев. Как да се коалираме с тях?", попита Сабрутев. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *