ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Ивайло Мирчев: Предложихме безплатна система за безопасност, КАТ отказа

Ивайло Мирчев

Жертвите по пътищата у нас годишно са над 700. Огромна част от тях нито са пили зад волана, нито са били в нарушение, има пешеходци, деца. В ЕС жертвите по пътищата, изчислени на 1 милион от населението, са в пъти по-малко. Ние сме на второ място отзад напред след Румъния по брой на жертвите. Двете страни са единствените с над 80 смъртни случая на 1 милион души. Това заяви във видео интервю за „Студио Банкеръ“ икономистът Ивайло Мирчев от „Демократична България“.

Вижте цялото интервю с Ивайло Мрчев:

https://www.youtube.com/watch?v=PVjcKwWqtqc&feature=youtu.be

 

В интервюто Мирчев каза още:

Кога ще има избори в България може да реши само един човек. Вероятността да ги нправи отново предсрочно е много голяма. Икономическото цунами идва.

Изхарчената сума за електронно правителство у нас е 2 млрд лева за последните 12 години. Резултатът е нула.

Ако може да се крадат не 50, а 5%, това ще бъде поносимо за обществото. Хората така са свикнали с кражбите, че ако някой обещае да присвои само 5%, на ръце ще го носят.

Пътните маркировки у нас са в отчайващо състояние. Причината е банална – краде се от компонента „перли“, за да се разпределят едни пари. Ако по българските пътища се появи нормална маркировка, рязко ще намалеят катастрофите от невнимание и умора. Цената е нищожна – около 40 млн. лева за цялата страна.

По абсолютно всички пътища в Дубай – магистрали, улици и булеварди – кмерите са на всеки 500 метра. Затова фераритата се движат редом с малолитражките. Видео наблюдението си вършат работата мигновено – снимат ти номера и получаваш фиша.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *