ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

БТПП съветва бизнеса как след COVID-19 да си стъпи на краката

Българска търговско-промишлена палата

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) проведе национален семинар по проект „Новата нормалност: управление на риска с цел осигуряване на непрекъснатост на бизнеса със значително участие на служителите“. 

Участие в семинара взеха 21 участници. Те се запознаха със съвети и указания, изготвени от екипа на проекта – как компании, работодатели и синдикати да се справят с новата реалност в бизнеса и заетостта след COVID-пандемията.

Представени бяха резултатите по проекта и се предложиха стратегии, които бизнесът може да възприеме и приложи в период на промени. Бяха обсъдени добри практики за промени в бизнес модела и адаптацията на компаниите по време на пандемията.

Участниците дискутираха, обмениха опит с помощта на софтуер за обратна връзка в реално време.

Целта на проекта "Новата нормалност" е постигане на стабилност и защита на интересите на работодателите и служителите, с оглед влиянието на COVID-кризата. Проектът предлага средства за постигане на баланс между работодатели и служители чрез най-добрите стратегии за управление на промяната, между задълженията на работодателите и взаимодействието със служителите за правилно планиране на работния процес.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *