ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Българският бизнес може да участва във възстановяването на Украйна

Годишни награди на БТПП 29 години

Българо-украинската индустриална камара при БТПП, съвместно с почетното консулство на Украйна в гр. Русе, организират Регионален бизнес форум на тема: „Възстановяване на Украйна – възможности за сътрудничество“. Събитието ще се проведе на 7 декември 2022 от 09.00ч. в гр. Русе, Доходно здание, зала „Европа“.

Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко, почетният консул на Украйна в Русе Пламен Бобоков, кметът на Община Русе Пенчо Милков, областният управител на Русе Анатоли Станев, председателите на търговско-промишлените палати на България и Украйна – Цветан Симеонов и Генадий Чижиков и на смесените камари – Лилия Иванова и Иван Плачков, ще приветстват участниците във форума.

Целта на събитието е да даде информация за възможностите за възстановяване на Украйна и участието на българския бизнес, както и за плана на Европейския съюз за възстановяване. Програмата на форума включва още поглед върху търговията и логистиката между България и Украйна и свързаните с тях услуги.

В рамките на събитието ще бъде подписан и Меморандум за сътрудничество между Българо-украинската индустриална камара и Украино-българската търговско-промишлена палата.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *