ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

“ЕСКО БЪЛГАРИЯ” Е НОВОТО ИМЕ НА КОМПАНИЯТА НА ЧЕЗ ЗА ЕСКО УСЛУГИ

"ЕСКО БЪЛГАРИЯ" Е НОВОТО ИМЕ НА КОМПАНИЯТА НА ЧЕЗ ЗА ЕСКО УСЛУГИ

"ЕСКО България" ЕООД е новото име на ЕСКО компанията на ЧЕЗ в България, след като тя беше купена от "Синтетика" АД. Дружеството е създадено през 2017 г. като част от групата на ЧЕЗ в България, за да предоставя енергийни услуги в областта на възобновяемите енергийни източници, отоплението, вентилацията, климатизацията, осветлението и индустриалните системи.

Компанията осигурява на своите клиенти цялостни енергийни решения, съобразени с техните специфични потребности – от анализ на енергийните нужди до оптималното изпълнение на проектите, включително финансиране (ако е необходимо), проектиране, административно-съгласувателни процедури, доставка, изграждане и въвеждане в експлоатация. Целта е постигане на по-високи спестявания и възможно по-бързо изплащане на направената инвестиция от клиента. Дружеството подкрепя инвеститори в централи за производство на зелена енергия и предприятия, които искат да намалят разходите си за консумация на електричество и топлинна енергия, за да повишат своята конкурентоспособност.

До момента дружеството е реализирало над 130 проекта, от които 84 са насочени към повишаване на енергийната ефективност. Изградени или в процес на изграждане са фотоволтаични централи са с обща мощност над 50 МWp.

"Синтетика" АД е българско холдингово дружество, което оперира в няколко сектора чрез своите дъщерни предприятия – управление на недвижими имоти в областта на хотелиерството (чрез "Еврохотелс" АД); производство и търговия на гъвкави опаковки (чрез участието си в дружеството "Пластхим-Т" АД); производство на хемодиализни и медицински продукти (чрез "Етропал" АД).

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *