ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Хотелиерската асоциация с призив за помощ за Карлово

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация

Изпълнителното бюро на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) призовава членовете си да помогнат според силите си на пострадалите от наводненията в община Карлово. Членовете на национално представената организация, която има 36 регионални структури, са приканени да дарят легла, матраци, завивки и друго обзавеждане.

Освен това те са призовани да осигурят безплатно временно настаняване на загубилите домовете си, както и на тези, чиито къщи са разрушени. Приканени са да доставят хранителни продукти, с които на пострадалите да се осигури топла храна и питейна вода.

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация не за първи път организира кампания за помощ. В разгара на пандемията тя осигури на медиците, които бяха денонощно на първа линия, топъл обяд, изразяващ се в прясна храна за лекари, медицински сестри, санитари и доброволци в болничните заведения в цялата страна.

От БХРА са изразили позиция в декларация до медиите, че искрено вярват, че Съединението на България е празникът, в който за пореден път могат да защитят един от девизите на БХРА: "Силни сме когато сме заедно" и въпреки тежката криза, в която се намира туристическият сектор, техните членове могат за пореден път да откликнат и да помогнат на пострадалите. Те могат да бъдат съпричастни с болката и страданията на хората, всеки според възможностите си,завършват призива си от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *