ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Министър Никола Стоянов ще открие нова инвестиция в “Индустриална зона-Божурище”

Служебен кабинет служебно правителство Никола Стоянов

Министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов ще открие нов логистичен център на стойност 16 млн. лева в "Индустриална зона – Божурище".

Новопостроената база е на компанията „Transpress“ и е разположена на площ от 40 декара. Тя разполага с най-съвременно оборудване за обработка на товари. Капацитетът ѝ е до 15 000 палета на денонощие и над 4 млн. палета на година. Логистичният център разполага с 60 рампи за едновременна обработка на камиони и с първата на Балканите „поточна линия“ за палетни пратки.

По време на събитието ще бъде направена и интерактивна демонстрация на първия у нас тренировъчен симулатор за допълнително обучение на шофьори на камиони. Той пресъздава реалната среда в шофьорската кабина и поставя обучаващите се в разнообразни ситуации на пътя и в работата, така че да подобри уменията им за реакция и да повиши безопасното поведение.

Фирмата "Транспрес" покрива глобална мрежа от транспортни услуги на територията на цяла Европа, Северна Африка и част от Близкия Изток. Клиентите и партньорите на компанията оценяват бързите и гъвкавите връзки, непрекъснатото разширяване и обновяване на автопарка и интегрирането на фирмата в транспортната мрежа на DACHSER.

„Transpress“ e една от водещите транспортно-логистични компании и лидер в превоза на палетни пратки в България. Тя е на пазара вече 30 години, а днес има екип от над 900 професионалисти, автопарк от над 400 товарни автомобила, 13 логистични центъра у нас. Благодарение на партньорството си с международния гигант DACHSER оперира в мрежа от 430 локации в цяла Европа. „Transpress“ осигурява превоз на над два милиона пратки годишно и пълна гама транспортни и логистични услуги. През 2021 година компанията е обявена за най-добър работодател в сектор "Транспорт и логистика" и е на 18-о място в класацията ТОП 100 на работодателите в България.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *