ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

МС решава за още средства заради минусите на дистанционното учене

По време на редовното заседание на Министерския съвет, което ще се проведе утре (7 декември), ще бъде обсъден Проект на решение за одобряване на план за извършване на оценки на изпълнението на бизнес програмите на „микро-“ , „малки“ и „средни“ публични предприятия за 2022 година.

Ще се разгледа и Проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи/трансфери за 2022 г. за финансово осигуряване на дейности по националната програма „Отново заедно“. Тя има за цел създаване на условия за дейности и комуникация на ученици и учители извън училището и семейството за преодоляване на негативните последици от неприсъственото обучение.

В дневния ред са включени още: Проект на решение за приемане на списък със защитените детски градини и защитените училища в Република България и Проект на постановление за одобряване на допълнителни разходи по бюджета на Министерството на иновациите и растежа за 2022 година. 

Служебното правителство ще обсъди и Проект на постановление за одобряване на допълнителни трансфери по бюджетите на общините за 2022 г. за възнаграждения и дължими осигурителни вноски на външните членове на одитни комитети към общините.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *