ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Нашите малки и средни предприятия с общи инициативи с Азербайджан

Азербайджан

Министерският съвет прие Решение за одобряване на проект на Меморандум за разбирателство между българската Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия и азербайджанската Агенция за развитие на малкия и среден бизнес.

Меморандумът ще подпомогне развитието на двустранното икономическо сътрудничество между България и Азербайджан чрез общи инициативи на двете организации.

В Меморандума се предвижда двете агенции да бъдат партньори в предоставянето на възможности за разширяване на бизнес контактите между българските и азербайджанските предприятия. Двете страни поемат задължения за обмен на бизнес информация, свързана с търговията, възможностите за инвестиране, политиката и мерките, предприети от всяко от двете правителства за насърчаване на интернационализацията на малките и средните предприятия.

Българската и азербайджанската страна ще си сътрудничат при организиране на промоционални прояви в услуга на малките и средните предприятия като размяна на посещения на предприемачи, организиране на участието им в бизнес форуми, конференции, семинари, търговски панаири, изложения и посещения на делегации.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *