ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Подават оферти за технически проекти за ремонта на 30 км от пътя ГКПП “Гюешево-Кюстендил”

технически проект и подробен устройствен план АПИ

Областното пътно управление в Кюстендил започна обществена поръчка за изработване на технически проекти за основен ремонт на близо 30 км от път I-6 на граничния контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Гюешево" – Кюстендил, съобщиха от там. По трасето преминава основният трафик за Република Северна Македония. Последната рехабилитация на пътя е изпълнена преди 25 години – през 1997 г.

Поръчката е в две обособени позиции и прогнозната й стойност е 595 680 без ДДС. Срокът за подаване на офертите е до 14 ноември т.г., съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

В първата позиция е изработването на технически проект за основен ремонт на 13,2 км от пътя. Участъкът, за който е предвиден да се изготви проектът, е от ГКПП "Гюешево" до село Вратца, община Кюстендил. Трасето преминава през селата Каменичка Скакавица, Раненци, Гърляно и Вратца. Ще се ремонтират и четирите мостови съоръжения в отсечката: над реките Лебница, Каменичка и Бистрица, и над черния път в района на Вратца. Индикативната стойност на поръчката е 263 480 лв. без ДДС.

Втората обособена позиция е за проектиране на основния ремонт на друг участък от I-6 ГКПП "Гюешево" – София. Това е близо 17-километровата отсечка между село Жиленци и разклона за село Коняво, която включва и Околовръстния път на Кюстендил. Прогнозната стойност е 332 200 лв. без ДДС.

Срокът за проектантските работи и по двете обособени позиции е 60 дни.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *