ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

„Фискален контрол“ и дирекция „Оперативни дейности“ в НАП с нови шефове

НАП Национална агенция по приходите сграда

Главна дирекция „Фискален контрол“ на Националната агенция за приходите от днес е с ново ръководство. Досегашният ръководител на звеното за фискален контрол – Филипина Тодорова, е освободена от длъжност. Директорите, които сега ръководят, дирекциите „Оперативни дейности“ и "Селекция и последващ контрол", ще заемат експертна длъжност. 
За директор на Главна дирекция „Фискален контрол“ е назначен Емил Беков – дългогодишен служител в Национална агенция за приходите. Функциите на ръководител на дирекция „Оперативни дейности“ в Централно управление ще се изпълняват от Спас Шишков.
Промени в ръководството на отдел „Оперативни дейности“ има и в териториална дирекция на НАП София-град, като от заеманата длъжност е освободен досегашният началник Тотю Карапеев. На негово място ще бъде назначен Стоян Дечев.
Промените в структурите на Главна дирекция „Фискален контрол“ са в резултат от наблюдения и анализ на новото ръководство, което има различна визия за тази важна за Националната агенция за приходите функция. 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *