ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

[wd_asp id=1]

Обсъждаме повишаване на събираемостта на данъците с корейска делегация

НАП сграда табло надпис

Ръководството на Националната агенция за приходите обсъди с корейските си колеги цифровизацията и дигиталната трансформация на данъчната администрация, както и възможностите за ограничаване на нововъзникващите схеми за данъчни измами с виртуалните валути. Делегацията, водена от Те Джи Ким, комисар на Корейската национална данъчна служба, бе на посещение у нас по покана на изпълнителния директор на приходната агенция – Румен Спецов, съобщиха от Националната агенция за приходите. 

Домакините запознаха корейските данъчни експерти с постиженията и предизвикателствата в контекста на дигиталната трансформация в НАП, а от своя страна директорът на „Офшорно спазване на данъчното законодателство“ Юнг Санг Ким представи дигиталната трансформация в корейската данъчна администрация. 
Двамата директори оцениха високо обменените добри практики и изтъкнаха важното им значение за развитието на администрацията и повишаване на събираемостта на данъците. Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов и корейският му колега Те Джи Ким изразиха надежда, че добрите връзки между двете администрации ще доведат до пълноценно бъдещо сътрудничество. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *