ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

BETA VERSION

Търсене
Generic filters

Сряда, 14 септември – Вдъхновяващи разговори

разговори

Сряда, 14 септември – Вдъхновяващи разговори

Луната и Лунният възел днес образуват съвпад, който ще се отрази на взаимоотношенията ви с хората от по-далечното ви обкръжение. Ще се разбирате добре с тях и лесно ще разбирате намеренията им.

Ще имате възможност да осъществите бизнес контакти с дружелюбни, мили и отзивчиви хора. Това ще ви вдъхнови не само да развивате бизнес, но и да си създадете приятелства.

Луната образува тригон с Венера, поради което началниците ще са по-снизходителни към подчинените си.

За представителите на отделните зодии е добре да имат предвид следните особености, повлияни от звездите.

Овни, ако можете, отложете всички планирани инвестиции и покупки. Непредвидени събития могат да провалят проектите ви. Пестете, за да сте в състояние да реагирате на неочаквани развои на ситуацията. Не се оставяйте да бъдете подведени от лоши съвети, които ви дават хора, в които не вярвате напълно. За да се очистите от негативната енергия, посетете красив парк или градина.

Телци, добре преценявайте плюсовете и минусите, когато давате пари на заем. Не се подвеждайте от хора, които ще ви омаят с обещания – записвайте си всичко много надлежно. Това ще ви позволи да спите спокойно през нощта и ще защити активите ви.

Близнаци, тъй като не знаете какво крие бъдещето, а и всичко около вас в последно време се променя много бързо, подгответе се да бъдете гъвкави по отношение на взимането на сериозни финансови решения.

Раци, звездите са благосклонни към вас. Поддържайте сегашното си ниво на активност, защото имате нюх за печеливши бизнес сделки. Ако не се целите твърде високо, ще имате много възможности. Не позволявайте да ви мотаят с неуредени финансови искове.

Лъвове, заемете се с нови финансови проекти – струва си. Може да е нещо, което сте искали от дълго време, спонтанна покупка или дългосрочна инвестиция.  Доверете се на банковите си съветници и приятели.

Деви, споделете идеите си и вижте как другите ще реагират на тях. Очакват ви вдъхновяващи разговори – ще ви бъде даден добър съвет, който по-късно може да се окаже особено доходоносен. Уверете, че не се захващате с дребнотемия, в противен случай ще загубите вдъхновението си. Под дребнотемия нямаме предвид да си отворите ателие с пещ за глина за малки украшени – напротив.

Везни, днес с лекота ще избирате в какво си струва да инвестирате и в какво не. Възползвайте се от това свое качество, преди някой да ви е изпреварил при сключването на бизнес сделки.

Скорпиони, забравете за старите конкурентни борби. Потърсете сътрудничество на места, където не сте го очаквали. Резултатът ще ви учуди и няма да съжалявате.

Стрелци, бъдете внимателни при финансовите си трансакции. Възможно е да се опитат умишлено да ви заблудят. Бъдете скептични към съветите, които другите ви дават.

Козирози, ако се притеснявате, че сте в задънена улица, опитайте се да промените посока, в която се движите. Сега е време за коренни промени – не се страхувайте да ги предприемете. Няма да се налага да чакате дълго, бързо ще разберете, че сте взели правилните решения.

Водолеи, ако планирате финансови трансакции, изчакайте малко и добре обмислете намеренията си. Вероятно е за предпочитане да изчакате по-подходящ момент. Благоприятен ден е за усамотяване в църква – ще намерите вътрешното спокойствие, което от известно време ви липсва

Риби, раздразнителни сте. Имате известни затруднения в бизнеса си. Хора, които сте смятали за ваши довереници, ще се опитат да се възползват от вашите контакти във ваш ущърб. Дистанцирайте се от тях.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

PODCAST

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *