Фандъкова: Започваме четвърто кръстовище при Семинарията

Migration Image

Готови сме да започнем и следващото кръстовище на две нива на Семинарията. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова при проверка на проекта за изграждане на ново кръстовище на две нива на бул. Алея Яворов и бул. Драган Цанков. Въпреки това обаче не бива да се бърза преди да бъде пуснато това на Телевизионната кула.

Тя уточни, че сега се прави проектът и точни разчети за това точно колко ще струва четвъртото кръстовище на две нива в района на Семинарията. Нашите планове са да започнем работата по него към края на годината, уточни столичният кмет.

Фандъкова припомни, че в момента в столицата се изграждат още две кръстовища на две нива. Работата по естакадата в кв. Младост трябва да приключи до края на месеца и от юли по нея вече да се вдижат автомобили, обясни още Фандъкова.

Другото кръстовище на две нива на бул. Иван Е. Гешов и ул. Георги Софийски трябва да бъде готово след около година, като уверението на строителя е, че може да бъде пуснато предсрочно. Все пак нека да не бързаме, а да се работи качествено, призова столичният кмет.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст