Откриват изложба, посветена на борбата с трафика на хора

Migration Image

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов ще присъства на откриването на изложба, посветена на борбата с трафика на хора, съобщиха от пресцентъра на МВР. Експозицията ще бъде открита днес от 16.30 часа в Центъра за изящни изкуства на Нов български университет. Творбите, са изложени изложени от 23 до 30 юни в Център по изкуствата към Нов български университет от 8 до 20.30 часа в работни дни и от 9 до 17 часа в събота и неделя.

Посетителите ще се запознаят с творческото разбиране на младите хора по проблема с трафика на хора. Партньори в осъществяването на проекта в България са Националната комисия за борба с трафика на хора (www.antitraffic.government.bg) и Нов български университет (www.nbu.bg).

Изложбата FREE ME се провежда в рамките на The NO project ndash; независима инициатива, която цели информираност и критично мнение по проблема с трафика на хора.В рамките на изложбата ще бъдат представени и творби на студенти от департамент bdquo;Изящни изкустваrdquo; в Нов български университет, изработени по време на десетдневен уъркшоп, посветен на превенцията на трафика на хора.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство с първия мандат?

Подкаст