ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Лайфстайл център Странд дава работа на 1000 бургазлии

Migration Image

Лайфстайл център Странд отваря врати в началото на лятото. Новият открит мол ще осигури 1000 постоянни работни места, като с предимство при кандидатстването са хората от Бургас и региона, съобщават от местната администрация. Фирмата предоставя възможност за професионална реализация на бургазлии от всички възрастови групи. Предстои и набирането на екип от висококвалифицирани IT специалисти.

Свои магазини в Странд ще имат 15 напълно нови за България търговски марки. Община Бургас съдейства активно на фирмата инвеститор ZBS и на проекта, който дава шанс на много бургазлии да започнат една успешна кариера.

Първият лайфстайл център на открито в България ще отваря врати shy;в Бургас!shy;shy;shy;shy;shy;shy; Проектът съчетава изискванията на модерния живот с нуждата от място за срещи и отдих. Странд Бургас е търговски и развлекателен център от ново поколение. Вдъхновен от атмосферата на традиционната главна улица, Странд ще позволява на посетителите си да shy;се разхождат на открито, да дишат свеж въздух и да прекарат свободното си време пълноценно в модерна и уютна обстановка.

Освен, че е изключително атрактивен и невиждан досега в България, откритият формат на Странд е значително по-икономически устойчив, тъй като позволява по-ниски наемни нива и оперативни разходи. Същевременно, той дава възможност за значителна архитектурна свобода и осигурява по-естествена атмосфера за посетителите.

Форматът на Странд е особено подходящ за мекия морски климат на Бургас, където разходката на открито е неизменна част от всекидневието на жителите на морския град.shy;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст