ПроКредит Банк предлага нова програма за жилищно кредитиране

Migration Image

ПроКредит Банк предлага нова програма за жилищно кредитиране на граждани, която включва подобрени условия за финансиране на покупката или строежа на жилище, както и възможност за рефинансиране на съществуващи жилищни кредити. Програмата обхваща жилищен кредит bdquo;Нов домldquo; и кредитиране на енергийно ефективни подобрения в новозакупеното жилище. Младите семейства могат да се възползват от допълнителни отстъпки при купуването на първо жилище или при смяна на настоящото с по-голямо.

Банката предлага възможност за изплащането на кредита с фиксирана лихва за първите 10 години, което позволява по-добро планиране на разходите в семейния бюджет в дългосрочен аспект.

Максималният срок за погасяване на заема е 25 години, като банката предлага възможност и за гратисен период през първите 12 месеца. Кредитите могат да се отпуснат в лева и евро, а лихвата се определя ясно на база на международния пазарен индекс ndash; 6-месечен EURIBOR. Например, за кредит в размер на 30nbsp;000 евро и срок на погасяване 10 години, банката може да предложи фиксиран годишен лихвен процент в размер на 7.25% и месечната вноска ще бъде 353.91 евро.

В своята нова жилищна програма банката акцентира и върху енергийната ефективност. Тя предлага възможност за допълнително финансиране за подобряване на енергийната ефективност на новозакупеното жилище. Кредитополучателите могат да се възползват от облекчени условия при кредитиране на енергийно ефективните подобрения без да заплащат допълнителна такса за разглеждане на документи и ползват по-ниски фиксирани лихвени нива.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Откъде се информирате за предстоящия вот 2 в 1 на 9 юни?

Подкаст