Сидеров излиза срещу Борисов, Станишев и Костов в София

Migration Image

Лидерът на bdquo;Атакаldquo; Волен Сидеров ще се изправи срещу Бойко Борисов, Сергей Станишев и Иван Костов в битка за София. Той е начело на листата в 25-ти Многомандатен избирател район на предстоящия вот на 12 май. Сидеров е водач и във Варна. Там той ще се изправи срещу бившия регионален министър Лиляна Павлова.

На пресконференция в понеделник Сидеров обясни, че

Всички кандидат-депутати на bdquo;Атакаldquo; са проверени хора с ясни възгледи, които са партийни членове, заяви Сидеров на прескноференция днес.

bdquo;Залагам наnbsp;отбор от бойциldquo;, каза още лидерът на националистите. Той поясни, че повечето от водачите на bdquo;Атакаldquo; оглавяват листите в два изборни района.

Илиян Тодоровnbsp;излиза срещу бившия вътрешен министър Цветан Цветанов в Благоевград. Нациналистът ще води листата и в Кюстендил.

Зам.-председателят на партиятаnbsp;Десислав Чуколов поема Бургас и Стара Загора. Доц. Любомир Владимировnbsp;влиза в сблъсък с Цветан Цветанов във Велико Търново. Той ще води листата и в Русе. Другият зам.-председател Павел Шопов се заема с Пловдив и Ямбол.

Емил Лаков поема Видин, Венцислав Лаков – Враца и Ловеч, проф. Станислав Станилов – Габрово и Пазарджик, Николай Александров ndash; Добрич, Димитър Аврамов – Кърджали и Смолян, Адриан Асенов ndash; Монтана, Румен Ваташки ndash; Перник, Димитър Димов ndash; Сливен иЯвор Нотев – Плевен и 24 МИР София. Магдалена Ташева ще се бори за гласовете в Пловдив ndash; област, Георги Георгиев ndash; Разград, Иван Димитров ndash; Силистра. Деница Гаджева пък е водач на две листи в София – 23 и 26 МИР, Огнян Стоичков в Търговище и Шумен и Гален Монев в Хасково.

След като представи водачите на листите, Сидеров коментира, че в тях няма подбрани индустриалци, хора от шоу бизнеса и няма гълтачи на огньове. bdquo;Няма сензационни личности, каквито напоследък някои партии издигат, за да бъдат по-интересниldquo;, коментира лидерът на Атака.

bdquo;Ние ще заложим на яснотата и убедеността, че в България трябва да се променят икономическите и социални условия, за да излезе страната от колониалното робство. Това трябва да стане с радикални мерки, виждания и убеденост. За целта са ни неожходими малко над 120 депутатиldquo;, коментира Сидеров. Той поясни, че кампанията им ще бъде базирана изцяло на програмните идеи на партията.

Междувременно стана ясно, че bdquo;Атакаldquo; ще сезират ЦИКnbsp;зарадиbdquo;помпознатаnbsp;национална конференция на ГЕРБ, с която партията на Бойко Борисов нарушила закона и открили по-рано предизборната си кампания.

Сидеров не пропусна да коментара иnbsp;днешния етнически съветnbsp;при премиера Марин Райков. bdquo;Господин Райков не допуска патриоти в Министерския съвет, но пуска цигански организации. Самият факт, че вместо българския химн звучи bdquo;Джелем, джелем говори за същността на Марин Райков, заяви Сидеров. Той призова министър-председателя да не дава оценка на българския патриотизъм.

nbsp;

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст