Представиха официално новия шеф на МВРв Пловдив

Migration Image

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров представи комисар Тодор Гребенаров – новият директор на Областната дирекция на полицията в Пловдив.

Очаквам повече полиция, повече държавност, повече респект и много тясна връзка между криминалния анализ и криминогенната обстановка, която да намери отражение в действията и присъствието на служителите на реда на улицата ndash; полиция, отворена към гражданите, към гражданското общество по всички правила и законови изисквания. Това заяви Лазаров при представянето на новия началник пред личния състав. Очаквам много точни и конкретни действия по линия на контрабандата, измамите с ДДС и акцизитеrdquo;, каза още главният секретар на МВР.

Комисар Тодор Гребенаров е завършил НВУ rdquo;Васил Левскиrdquo;- Велико Търново. През 1995 година започва работа в ОДМВР-Пловдив като полицейски инспектор. През последните девет години е началник на отдел bdquo;Охранителна полицияrdquo;. За високите си професионалните успехи комисар Гребенаров е награждаван многократно през годините ndash; сред получените от него отличия са bdquo;Почетен знак на МВРrdquo; – Трета, Втора и Първа степен, Почетно отличие

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Как смятате, промените по бул. "Витоша" и бул."Патриарх Евтимий" ще подобрят ли организацията на движението в центъра на София?

Подкаст