Бареков напуска директорския пост в ТВ7 и става политик

Migration Image

Изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков, който се готви през есента да влезе в политиката, напуска началническия пост. Това журналистът в интервю за в. Шоу.

В него той нескромно твърди, че е бил най-успешния изпълнителен директор на телевизията в нейната история. Според Бареков за по-малко от година рейтингът на медиата се е увеличил 10 пъти, а приходите били нараснали с 6 пъти.

Няма как да напусна елегантно, защото мога да изляза от телевизията само по едни начин ndash; с фанфари, посочва Бареков в интервюто.

След като бе един от журналистите, щедро обгрижващ медийния комфорт на Бойко Борисов, той внезапно смени посоката и се превърна в един от най-яростните критици на бившия премиер. Въпросителните около метаморфозата на Бареков отпаднаха, след като той направи заявка за политическа кариера.

Няма да бъда представен вече като изпълнителен директор на ТV7, което, честно казано, според мен беше и малко смешно в един момент. Тази кампания ще даде възможност да се чуе моето политическо говорене за пореден път, посочва още Бареков пред вестника.

Какъв ще бъде неговият политически проект обаче все още няма яснота. Запознати твърдят, че целта на Бареков е да създаде нов партиен субект, а не да използва сегашните партии за новото си амплоа.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст