ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Анонимните хакнаха сайта на Плевнелиев

Migration Image

Анонимните са хакнали вчера сайта на президентството. Хакерите били силно разгневени от изказването на Росен Плевнелиев, че страната ни е длъжна да подкрепя евроатлантическото семейство, което означавало война срещу Сирия. Това би и поводът да съборят електронната страница на държавния глава.

Анонимните заявяват във Фейсбук, че действията им са израз на подкрепа за българския народ, който не искал военни действия.

Вие сте и трябва да бъдете обединител и закрилник на народа и България! Ала с намесването в чужда война и убийството на невинни граждани, не действате като такъв! Затова тук се намесихме НИЕ, за да ви напомним, че Върховен Суверен на България е народът и Вие сте задължен да се съобразите с мнението му, а то е: НЕ! НА ВОЙНАТА!. Ние ще следим и занапред дали следвате всеобщото мнение и дали ще се опитате да намесите Родината ни във война, пишат Анонимните в социалната мрежа.

Междувременно днес от прессекретариата на Плевнелиев изпратиха съобщение, в което обясняват, че президентът многократно е изразявал своята позиция за случващото се в Сирия през последните дни и че използването на химически оръжия е престъпление срещу човечеството. Поради тази причини международната общност е длъжна да се отнесе изключително сериозно към подобен антихуманен акт. В изявленията си държавният глава вчера настоява виновните за това престъпление срещу невинни граждани да бъдат ясно посочени и да понесат своята отговорност.

Плевнелиев призова Народното събрание да проведен дебат с участието на всички отговорни фактори, след което да бъде формулирана ясна позиция на България по отношение на кризата в Сирия и отражението й върху страната ни.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст