ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Мая Манолова се чувствала мразена

Migration Image

Обект сме на омраза, призна прочувствено пред журналисти зам.председателят на Народното събрание Мая Манолова на влизане в парламента. Облечена в стилно и прилепнало по тялото сиво костюмче, тя бе видимо развълнувана от случващото се край законодателния орган на държавата. Не се чувствам особено приятно, когато срещу себе си имам изкривени от омраза лица, каза още депутатът от левицата.

Тя изрази своето притеснение от бъдещето на българското общество, ако разделението продължи да се задълбочава. Манолова бе категорична, че случващото се около парламента е всичко друго, но не и граждански протест. Това е мерене на силите на дясното, каза още Манолова. Според неяnbsp; демонстрациите срещу кабинета Орешарскиnbsp; вече не са спонтанни, а партийни и политически. Очаквам втората фаза ndash; конкуренцията за това кой да ги оглави, прогнозира Манолова, визирайки ГЕРБ, Реформаторския блок или хората около президента Плевнелиев и формацията на Саша Безуханова.

Ние с диспечерски функции не сме се занимавалиrdquo;, заявиnbsp; социалистката по повод, че левицата също еnbsp; организирала свои привърженици за контрапротеста пред парламента.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст