ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Завърши професионалната подготовка на 82 МВР стажанти

Migration Image

На тържествена церемония 82 стажанти положиха днес клетва за спазване нормите на Етичния кодекс на държавните служители в Министерство на вътрешните работи. Церемонията се проведе в Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на МВР.

В продължение на една година служителите на Главна дирекция “Гранична полиция” преминаха през няколко етапи на базово и специално обучение, които включват подготовка по много и различни видове дисциплини, както и полагане на практически стаж в звената на “Гранична полиция”.

За постигнати високи резултати по време на обучението бяха наградени четирима стажанти. Директорът на ЦСПП – Пазарджик комисар Стоян Стоянов връчи почетния плакет на полицейското учебно заведение на отличника на випуска – стажант Димитър Янев от Регионална дирекция “Гранична полиция – Аерогари”.След церемонията служителите бяха поздравени от областния управител Иван Йорданов.

От тук нататък на младите гранични полицаи предстои да отидат по звената, където са назначени, а там след кратко въвеждането в спецификите на работата ще изпълняват в пълен обем служебните си ангажименти.

На церемонията присъстваха още заместник-областният управител Диана Варникова-Милчева, заместник-директорът на ОДМВР – Пазарджик главен инспектор Иван Васев, заместник-кметът на община Пазарджик Петър Петров, преподаватели, близки и роднини на стажантите.

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст