ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Обществени поръчки

Migration Image

БНБ ще купува монетни заготовки

Точно 9 555 600 лв. е приготвила Българската народна банка за закупуването на заготовки за производство на български разменни монети за периода 2014-2017 година. Това става ясно от публикувано обявление за обществена поръчка. Процедурата е разделена на две обособени позиции, като 4.8 млн. лв. ще отидат за купюрите от 1, 2 и 5 стотинки, а останалите 4.75 млн. лв. ще са за тези от 10, 20 и 50 стотинки. Заготовки за левчета не се поръчват. Към кандидатите за изпълнение на доставката няма изисквания за оборот, но е необходимо те да имат зад гърба си минимум три договора, сходни с предмета на поръчката, придружени с препоръки. Участниците следва да притежават и валиден сертификат по система за управление на качеството ISO 9001:2008. Документи ще се приемат до 11 април.

 

Охрана за столичните подлези

Местната власт в София е обявила конкурс за избор на охранителна фирма, която да се грижи за сигурността в пешеходните подлези на града. Всекидневни денонощни единични постове ще има на тези по булевардите “България” и “Цариградско шосе”, под жп линията на бул. “Сливница” и жп гара “Захарна. Фабрика”, при ЦУМ и “Подуяне”. Останалите подлези ще се охраняват само денем или само нощем. Договорът с избраната фирма ще е за 12 месеца, а предвиденото възнаграждение е 421 200 лева. Оферти за участие в надпреварата могат да се подават до 3 април.

 

НАП дава 134 хил. лв. за почистващи препарати

За период от 24 месеца Националната агенция по приходите е заявила, че ще похарчи 134 хил. лв. за доставката на хигиенни продукти, почистващи и полиращи препарати, както и големи и малки пликове за смет. Парите ще задоволят потребностите само на Централното управление на данъчните и учебните центрове в Банкя и Боровец. Фирмите могат да подават своите оферти или заявления за участие в търга за доставка на материалите до 17 март.

 

Бургас дава над 4 млн. лв. за велоалеи

За изграждане на мрежа от велосипедни алеи в централната градска част и прилежащите квартали местната управа в Бургас е предвидила 4244817лева. Парите са осигурени по проекта “Интегриран градски транспорт”,който сефинансира от оперативната програма “Регионално развитие”. От тръжните документи става ясно, че трасетата за велосипеди трябва да са готови за 11 месеца след подписването на договора с изпълнителя. Документи за участие в надпреварата ще се приемат до 23 март.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст