ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Плащаме данъци в Общинска банка без комисиони

Migration Image

До края на март столичани могат да плащат дължимите местни данъци и такси в клоновете на Общинска банка, без да заплащат комисиони за превод върху дължимата сума.

Гражданите могат да се възползват от промоционалните условия при плащането на два вида задължения. Това са данъкът върху недвижимите имоти и таксата за битови отпадъци, но преференциите ще се ползват единствено при внасяне на дължимите суми на касите в Общинска банка.

След приключване на промоционалния период банката ще продължи да предлага на своите клиенти по-ниски комисиони в сравнение с миналата година.

За по-голямо улеснение Общинска банка осигурява на своите клиенти няколко начина за плащане на задълженията към общинската администрация без такси и комисиони. Единият вариант е чрез вноска на каса по сметките на Столичната община в банката. Друг възможен начин е чрез банкови карти MаsterCard, Maestro, VISA и дебитни карти с национален достъп, издадени от банките в страната, използвайки ПОС терминал, инсталиран в съответното поделение “Местни данъци и такси” към Столичната община. Плащането може да бъде извършено и чрез виртуален ПОС на интернет страницата на Столичната община (www.sofia.bg).

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст