ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

ОББ с нов портал за електронни услуги

Migration Image

Нов уеб портал с възможности за заплащане на комунални и данъчни задължения, както и онлайн проверка на текущо състояние на картите стартира "Обединена българска банка" (ОББ).

Платформата UPAY (www.ubbpay.bg) дава възможност на потребителите да получават информация и заплащат битовите си сметки, данъци и задължения към банката, както и да извършват активно банкиране. В допълнение към това чрез портала потребителите ще могат да следят кредитното си портфолио, своите месечни извлечения по кредитни и дебитни карти.

Регистрацията в портала не е задължителна – всеки посетител може да направи произволен брой плащания, без да създава свой профил. В същото време, за регистрираните потребители платформата дава допълнителни предимства. Те включват възможността за създаване на персонализирани шаблони за заплащане на избрани сметки и опция за получаване на предупреждения при наличие на ново задължение.

UPAY е и с олекотен и съобразен с качественото потребителско изживяване дизайн, който помага на потребителите да се ориентират бързо и лесно както от настолен компютър, така и през таблет и смартфон, а нивото на сигурност, което гарантира, e съобразено със световните стандарти.

Потребителите на новия портал ще се информират и за новите партньори по програмата за лоялни картодържатели на ОББ – UWIN, с карти Visa Classic, Visa Electron, MasterCard Standard, ОББ Глобул Master Card, Visa Gold, MasterCard Gold.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст