ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Парламентарна комисия ще изслуша Христо Бисеров

Migration Image

В петък, на следващо заседание на Временната парламентарна анкетна комисия ще бъдат изслушани Христо Бисеров и синът му, каза Сияна Фудулова, председател на Временната анкетна комисия за Христо Бисеров и Бисер Миланов – Петното.

“Получихме писмо от Сметната палата, подписано от проф. Димитров, че в декларациите, които са подадени от Христо Бисеров и сина му няма разминавания с подадените данни и фактическите сведения, които са във външни регистри като масива на НАП”, добави Фудулова.

На следващото заседание в петък, ще бъдат изслушани директорът на дирекция “Публичен регистър” в Сметната палата Тоньо Железчев и юристконсултът на Сметната плата. Ако комисията прецени, че трябва да бъде изслушан и проф. Валери Димитров, ще му бъде изпратено писмо-покана.

В петък ще бъде поканен в комисията и изслушан Христо Бисеров и синът му. Дейността на комисията е паралелна в две теми. На следващото заседание ще изслушаме и главния секретар на МВР, и един от свидетелите по темата Бисер Миланов-Петното – Йордан Бонев.

“Владимир Писанчев каза, че в момента се водят проверки в ДАНС по изтичане на информация в различни посоки. Имат проверка и след като тя приключи, ако е в рамките на нашата комисия, ще изслушаме Писанчев още един път”, допълни Фудулова.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Ще потърсите ли правата си, ако Ви измамят като потребител?

Подкаст