ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

От началото на 2014 г. хванаха тон наркотици по нашите митници

Migration Image

От началото на годината и до момента, във връзка с пресичането на контрабандните канали за внос и транзит на наркотици, има задържан един тон психотропни вещества по нашите митници и във вътрешността на страната. Това каза главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров, на пресконференцията за противодействието на престъпления срещу финансовата система и контрабандата.

Служителите на Агенция “Митници” и служителите на МВР работят успешно напоследък, допълни Лазаров. “С моя заповед и заповед на г-н Тонев вече никой не може да осъществява индивидуални проверки. На външните граници, първо са служителите на Агенция “Митници”, съвместно с екип на Гранична полиция, а на вътрешните граници – първи са служителите на Гранична полиция и са подпомагани от служителите на Агенция “Митници”, обясни Лазаров.

“Колегите от Агенция “Митници” централизираха мобилните си групи и на практика във всички мобилни групи, които работят на територията на страната, винаги присъстват служители на МВР. Създали сме и съответната организация и има и конкретни резултати”, каза още той.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст