Бареков заплаши, че ще напусне политиката

Migration Image

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков заплаши, че ще напусне политиката, ако не получи подкрепата на българските медии. Ето какво обяви той в изявление, разпространено от пресцентъра на партията:

"Поставен съм на ръба на предела на изпитанието на човешката, психическа и физическа издръжливост. Бруталната атака пред очите на българския народ се провежда срещу мен от ГЕРБ, ДПС, много от действащите и незаспали структури на бившите и настоящи служби, хора като Цветан Василев и глутница кучета с маргинална същност. Така поне българският народ ще е наясно кой финансира и кой защитава интересите на сараите. Стана абсолютно видно за всички, че след влизането ми в политиката, заемането на високи постове в Европейския парламент и номинацията ми за министър-председател съм застрашил брутално политическата и икономическа олигархия в България.

В началото на другата седмица ще изнеса пред цялата българска общественост на специална пресконференция в София всички документи от архива на МВР за престъпните връзки на Бойко Борисов с ключови дейци на прехода, Държавна сигурност и ДПС. В тях се съдържат данни и факти за десетки извършени убийства от 1986 г. и по време на целия злополучен преход.

Държа да кажа, че съм единственият политик, който се изправя срещу машината на ДПС и ГЕРБ, воден от пълната увереност, че ако техните фирми не бъдат свалени от кръвоносната система на България, в страната няма да има пари за пенсии, здравеопазване и реформи, включително за младите, майките и пенсионерите. Ако не получа подкрепа от българските медии доброволно ще се оттегля от политиката, за да се успокоят духовете на всички крадливи обществени прослойки.

Надявам се да бъда разбран правилно!"

От партията съобщават, че към 14.00 часа на 23 юли 2014 г. всички 31 областни ръководства на ПП „България без цензура“ са изпратили своите становища, в които ясно и категорично изразяват желанието си ББЦ да се яви на предсрочните парламентарни избори със самостоятелна регистрация. В резултат на това пълно единодушие, „България без цензура“ ще участва на следващите избори като абсолютно самостоятелен политически субект.

От "България без цензура" добавят, че съюзът между ВМРО и НФСБ е „коалицията на смъртта“, която да действа като патерица на ГЕРБ и ДПС в следващия парламент.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

This poll is no longer accepting votes

Смятате ли, че масовите назначения без конкурс в бордовете на държавните фирми трябва да продължават?

Подкаст