Тикнаха в ареста опасна банда-рецидивисти в Бургас

Migration Image
Служители от Второ Районно управление „Полиция” са задържани криминално проявените Андрей Тодоров, 28-годишен, Страхил Стоянов (28), Митко Козаров (27), Кирил Михайлов (29) и Младен Стоянов (24), всички от Бургас, съобщава “Флагман”. Петимата в различно съучастие са разбили стъклото на предната лява врата на товарен автомобил „Пежо Партнер”, с бургаска регистрация, паркиран в складова база „Яйцекоп”, като извършили кражба на 120 пакета тютюн и 100 кутии пурети, собственост на 45 годишен мъж. Освен това те изкъртили и катинарите на вратите на четири хладилни фургона, паркирани в складова база „Бутед”, разположена на ул. „Цар Калоян”, откъдето отмъкнали кашкавал, салам, сирене и луканка, собственост на 48 годишен мъж.
От фирмата със задоволство разбраха, че крадците са хванати. „Тук има охрана, но каквито и пазачи да наемем, щом крадците ги пускат след 24 часа – смисъл няма. Винаги ще намерят начин да прескочат огради и да отмъкнат стока”, коментираха служители.
Бандата разбила катинара и брава на входна метална врата на павилион за пакетирани стоки, на ул. „Сан Стефано”, откъдето откраднали различни марки цигари на стойност от 1 500 лева, собственост на 60 годишна жена. По същия начин влезли и в офис за кафе продукти, разположен на бургаската улица „Цар Калоян”, откъдето извършили кражба на сумата от 97 лева. Изкъртили и ролетна щора и брава на входна дървена врата на павилион за пакетирани стоки, разположен на автогара „Запад”, откъдето отмъкнали също цигари на стойност от 4 000 лева, собственост на 44 годишна жена.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кое ви кара да гласувате за конкретна партия или коалиция?

Подкаст