ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Държавата е частна собственост на ГЕРБ и ДПС, обяви Бареков

Migration Image

ДПС и ГЕРБ направиха държавата частна собственост. Това каза в Стралджа лидерът на "България без цензура" Николай Бареков по време на среща с граждани.

Според бившият журналист двете партии са направили така, че който е с тях – има работа, а който не – няма.

"Аз искам нещата да се променят и да работя за хората, но всички боклуци, които бяха изхвърлени от политиката, сега са мобилизирани и изправени срещу мен. Управлявал ли съм досега, че да ми търсят сметка? Истината е, че те искат да ме ликвидират и всеки, който би се появил на мое място да си знае какъв път го чака", похвали се Бареков.

"Ние сме единствените, които могат да спрат Бойко Борисов да се върне във властта. Но, за да се случи това, трябва да ме върнете отново в България в началото на октомври", агитира евродепутатът.

Заместник-председателят на "България без цензура" Светлин Танчев сподели, че в бившата му партия ГЕРБ няма експерти, а всичко зависи от това, в какво настроение ще се събуди Бойко Борисов.

"Симеон Дянков направиха редица грешки. Докато другите държави помпеха и инвестираха в икономиката си, ние правехме точно обратното и така вместо да станем остров на спокойствието, затънахме още повече", заяви Танчев.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Още от категорията..

Последни новини

Смятате ли, че държавата беше достатъчно подготвена за първия по-сериозен сняг?

Подкаст