ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Внучката на херцог Рътланд може да стане подсъдима

Migration Image

Внучката на английския херцог Рътланд – 46-годишната Фийби Менърс, може да стане подсъдима по дело за отправени заплахи към 34-годишния Андерсън Уилър – баща на тригодишния й син, съобщава английският вестник The Daily Telegraph, един от рупорите на средната класа на Острова.

Андерсън Уилър, който след раздялата си с херцогинята избягал чак в Южна Африка, има там ново семейство. Въпреки това за последните година и половина внучката на английския херцог му е изпращала редовно заплашителни писма по електронна поща.

Адвокатът на Уилър твърди, че той най-съвестно изпълнява родителските си задължения и плаща на часа дължимата издръжка за правнука на херцог Рътланд. В същото време източник, близък до семейството на благородника сочи, че мисис Фийби Менърс просто иска бившият й съпруг да обръща повече внимание на общия им син и не желае повече пари от него, както и да го тревожи излишно.

Родът Рътланд е един от най-старите в Англия. Херцогският титул е бил даден през 1703 г. на видния политик-либерал Джон Менърс, девети граф Рътланд. Фамилията е твърде близка и до кралското семейство.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст