ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Бандит сви 15 бона от къща в Хасково

Migration Image

Неизвестен задигна 15 000 лв. от частен дом в Хасково. Към пачките крадецът добавил и неустановено количество златни накити, съобщиха от Областната дирекция на полицията – Хасково. Наглият бандюга проникнал в жилище на улица „Росица”, след като отключил входната врата.

От къщата са откраднати 15 000 лева и все още неустановено количество златни накити, които са били оставени в гардероба. Полицията работи по случая, извършителят се издирва.

Още за две кражби, станали през уйкенда, ни информират от пресслужбата. Едната е в помещение на територията на бившата опитна станция където крадците са проникнали след изкъртване на алуминиева врата. След това са срязали металната мрежа и са проникнали в трансформаторно отделение. Откраднати са 100 литра трансформаторно масло.

Другата кражба е на дизелово гориво, източено от паркирани 2 товарни МАН-а в землището на село Крепост. Откраднати са 320 литра гориво след отключване на резервоарите. И по двете кражби са образувани досъдебни производства.

Не са спали и крадците на скъпи автомобили. През почивните дни са откраднати два автомобила – Ауди 5 с немска регистрация, паркирано на бул. „Стефан Стамболов” в Хасково, и Ауди – 4, паркирано пред дома на собственика в село Горски извор, Димитровградска община.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Противоконституционна ли е мярката за отнемане на коли от пияни и дрогирани шофьори?

Подкаст