ВХОД / РЕГИСТРАЦИЯ

Адвокат Марковски поема делото на бедняка-милионер

бедняк-милионер

Водещият столичен адвокат Марин Марковски ще спасява поне  по-голямата част от отвлеченото наследство на бедняка-милионер Милен Паунчев. Момчето от Остромила, което изгуби почти всичките си имоти в Остромила само за една година, е твърдо решило да си върне семейните земи и сгради, стойността на които се изчисляват на няколко милиона евро. Вчера младежът замина за София, за да се види с мастития адвокат, който е приел да брани правата му в предстоящото съдебно дело.

Само преди няколко дни 21-годишният Милен остана и без дом, след като частен съдебен изпълнител изведе младежа от фамилната му къща. Преди това той беше прехвърлил собствеността върху ремонтираната за 150 хиляди лева сграда на свой приятел, но и това не можа да спре превземането на имота. След продължили няколко часа разправии с екипа на частния съдебен изпълнител Стойко Вълчинов във владение бяха въведени представителите на фирма „Евелина Трейд”. Според документите това е дружеството, което е купило последните декари на Паунчев. Самият той твърди, че е станал жертва на престъпна измамна схема.

„Вадят ме от дома ми за втори път. Вече нямам вяра на никого. Имам съмнения, че някой е бутнал нещо на адвокатката ми и тя играе в чужда полза”, каза вчера пред „Марица” младежът, за когото в последния месец говори цялата държава.

През пролетта на миналата година само за 20 дни Милен изгуби един след друг родителите си, след което разбра, че е наследил близо 100 декара терени в южния квартал на града – Остромила. Според оценките на брокери земите са били на стойност 5-6 милиона евро. Младежът твърди, че бизнесмени, представящи се за негови благодетели, са успели да го оплетат в мрежите си и срещу сума от около 200 бона и с куп машинации са успели да му измъкнат цялото наследство. Дали заплетената историята ще има хепиенд, ще стане ясно едва след като жалбите на Милен влязат в съда и делото приключи.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

Още от категорията..

Последни новини

Кога очаквате сериозно да бъде намалена административната тежест в България?

Подкаст